VELKOMMEN TIL BUTIK HØRHUSET I LØNSTRUP 

I udkanten af Lønstrup - det lille fiskerleje i den store natur - ligger min butik, Hørhuset. Butikken er fyldt med hør i alle afskygninger: duge, bordløbere, viskestykker, gardiner, puder, beklædning og meget mere.

I påsken 2003 åbnede min mand og jeg Butik Hørhuset i Lønstrup. Med Danmarks største udvalg i boligtekstiler i hør var vi klar til at udfylde et hul i markedet. Vi ville genåbne danskernes øjne for de helt særlige kvaliteter, hørstoffet besidder. En viden, som vore nabolande til stadighed har draget nytte af, men som i Danmark i nogen grad har været glemt.
Efter at min mands død i 2006 overtog jeg den daglige drift af Hørhuset. Målet er stadig det samme - med et unikt sortiment, høj kvalitet og udstrakt service vil jeg gerne dele min begejstring og viden om hør med de mange, der i løbet af året besøger min butik. 

I Butik Hørhuset finder du skandinavisk design af højeste klasse - produceret i Skandinavien! Hørhuset har dansk eneagentur på Klässbols Linneväveris produkter, og det er et samarbejde, jeg er både stolt af og utrolig glad for. Desuden fører Hørhuset boligtekstiler og beklædning fra andre leverandører - altsammen i hør, hvilket er ensbetydende med skønhed, holdbarhed og miljøvenlighed.

Folk kommer langvejs fra for at besøge Hørhuset, hvor jeg sætter en ære i at give kunderne en personlig og kompetent vejledning. Det er vigtigt for mig, at alle besøgende i Hørhuset får en god oplevelse, og jeg har forsøgt at skabe et stilfuldt, men hyggeligt univers i butikken, som jeg håber, du vil finde inspiration i. 

Jeg håber, at denne hjemmeside vil give dig lyst til at kigge indenfor i butikken i Lønstrup.

 


 Venlig hilsen


Else Marie Overgaard

 


Se sidste nyt eller se billeder fra min butik

 

Åbningstider:

VINTERLUKKET - Butik Hørhuset åbner for sæson 2017 Skærtorsdag, den 13. april kl 11

 

HUSK:
Selv om butikken er lukket rent "fysisk", kan du stadig handle i Hørhuset! Ring/send en mail og bestil, eller aftal et møde. Jeg sender hurtigst muligt! Også gavekort!

 

OBS: Siden er under ombygning!

Ultimate Web