OBS: Butikken er lukket! Se nedenfor.

 

Velkommen i butik HØRHUSET -

20 år i Lønstrup

I udkanten af Lønstrup - det lille fiskerleje i den storslåede natur omkring Rubjerg Knude og Rubjerg Knude Fyr - ligger min butik, Butik Hørhuset. Butikken er fyldt med hør i alle afskygninger: duge, bordløbere, viskestykker, gardiner, puder, beklædning og meget mere.

I påsken 2003 åbnede min mand og jeg Butik Hørhuset i Lønstrup. Med Danmarks største udvalg i eksklusive boligtekstiler i hør var vi klar til at udfylde et hul i markedet. Vi ville genåbne danskernes øjne for de helt særlige kvaliteter, hørstoffet besidder. En viden, som vore nabolande til stadighed har draget nytte af, men som i Danmark i nogen grad har været glemt.
Efter min mands død i 2006 overtog jeg den daglige drift af Hørhuset. Målet er stadig det samme - med et unikt sortiment, høj kvalitet og udstrakt service vil jeg gerne dele min begejstring og viden om hør med de mange, der i løbet af året besøger min butik. 

I Butik Hørhuset finder du bæredygtigt, skandinavisk design af højeste klasse - produceret i Skandinavien! Hørhuset har dansk eneagentur på Klässbols Linneväveris miljømærkede hørtekstiler, og det er et samarbejde, jeg er både stolt af og utrolig glad for. Under Eksklusivt i Hørhuset finder du Lønstrup-løberen, der er designet specielt til Hørhuset. Desuden fører Hørhuset boligtekstiler og beklædning fra andre leverandører - altsammen i hør, hvilket er ensbetydende med skønhed, holdbarhed og miljøvenlighed.

Folk kommer langvejs fra for at besøge Hørhuset, hvor jeg sætter en ære i at give kunderne en personlig og kompetent vejledning. Det er vigtigt for mig, at alle besøgende i Hørhuset får en god oplevelse, og jeg har forsøgt at skabe et stilfuldt, men hyggeligt univers i butikken, som jeg håber, du vil finde inspiration i. 

Jeg håber, at denne hjemmeside vil give dig lyst til at kigge indenfor i butikken i Lønstrup. Og husk: Har du ikke mulighed for at besøge Hørhuset, sender jeg gerne varerne!

 

  Venlig hilsen


   Else Marie Overgaard

 

 

Hørhuset i Lønstrup

 


Else Marie Overgaard

 

 

Butik Hørhuset på Rubjergvej 14 er lukket

 

Til påske åbner Hørhuset i Lønstrup på en ny adresse:

Strandvejen 43b, Lønstrup. Ny indehaver er Sofie Morild.

Sofie kan kontaktes på 4251 0454 eller hoerhusetloenstrup@gmail.com

 

 
 

 

Artikel i Nordjyske Bo Godt om Hørhuset: /UserFiles/file/Bo_Godt_2018-04-15.pdf

Artikel i JP Bolig om Klässbols prisvindende design GÅSÖGA samt historien om Hørhuset:   /UserFiles/hoerhuset.pdf  

 

               
   
   

 

Ultimate Web